Whatsappta Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır

WhatsApp Duvar Kağıdı Değiştirme. Sonrasında ise Sohbetler bölümündeki Sohbet Duvar Kağıdı butonuna basıyoruz.


Whatsapp Duvar Kagidi Nasil Degisir Mobil13 Com

2016 20 En Şık WhatsApp Duvar Kağıtları.

Whatsappta duvar kağıdı nasıl yapılır. Bir sonraki ekrandan ise sohbet duvar kağıdını seçebileceğimiz Fotoğraf havuzunu işaretliyoruz. Bunlardan biri de duvar kağıdı değiştirme özelliğidir. Bunun için aşağıdaki adımları uygulayın.

WhatsApp web üzerinde sohbet duvar kağıdı nasıl değiştirilir. Teknoloji haberleri en yeni teknolojik ürünler duyurular incelemeler mobil uygulamalar ve ipuçları güncel teknoloji haber sitesinde. Pürüzlü Yüzeye Duvar Kağıdı Yapıştırma Nasıl Yapılır.

Whatsapp duvar kağıdı değiştirme oldukça kolaydır. Kendi fotoğraflarınızdan Galeri Düz renk Duvar Kağıdı Galerisi veya. Öyleyse gel duvar kağıdı yapıştırmanın inceliklerine göz atalım.

Bunun yanı sıra Android yada IOS telefon yada tabletinizde yer alan bir fotoğrafı da Whatsapp arkaplan duvar kağıdı. WhatsApp yeni duvar kağıdını uyguladığınızda sohbetin nasıl göründüğünü bilmeniz için bir önizleme görüntüler. Bu duvar kağıdı kırmızı kalbi vurgulayarak kendi içinde ayrı bir güzelliktir.

Google play storeda duvar kağıdı indirir. Eğer seçim göre bu WhatsApp gizlilik ayarları seçeneğini özelleştirebilirsiniz. WhatsApp Kişiye Özel Arka Plan.

Whatsapp duvar kağıdı değiştirme nasıl yapılır. Bunun için aşağıdaki adımları uygulayın. Alternatif olarak Diğer seçenekler Duvar kağıdı na giderek bir sohbet açabilirsiniz.

Adım 1 Whatsapp kişiye özel duvar kağıdı ayarlayacağınız sohbeti açın ve sağ üstteki üç nokta simgesine dokunun. GÜNCELLENME 13082020 - 1158. WhatsAppın masaüstü sürümünün üzerinden duvar kağıdı değişikliği nasıl yapılır.

WhatsAppın yakın bir süre içinde getireceği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık her sohbete özel duvar kağıdı belirleyebilecek. WhatsApp Duvar Kağıdı Değiştirme Nasıl Yapılır. WhatsAppın son güncellemesi ile birlikte aktif hale getirdiği bu özellik ile kullanıcılar artık akıllı telefonlarındaki bu uygulamada diledikleri tüm sohbet pencerelerinin duvar.

Son işlem olarak ise WhatsApp Messenger uygulamamızda bütün sohbet ekranlarının arka planı olarak ekranda yer alacak olan arka plan resmimizi seçerek işlemlerimizi tamamlıyoruz. Duvar kağıdı galerisi. Günümüzün en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Bu tasarımlar WhatsApp için optimize edilmiştir ve diğer görseller gibi arka plan olarak uygulanabilir. Use the following search parameters to narrow your results. WhatsApp duvar kağıdını değiştirdiğinizde karşınıza şuna benzer bir görünüm çıkabilir.

Adım 2 Açılan menüden Duvar Kağıdı na dokunun ve Değiştir i seçin. WhatsApp en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biridir ve dünya çapında yaklaşık 12 milyar aylık aktif kullanıcıya sahiptir. MTA Sunucu IP Adresi.

Adım 3 Parlak Koyu Düz Renkler ya da Fotoğraflarımdan birini seçin. Anlık mesajlaşma uygulaması kullanıcılara metinleri resimleri videoları ve dosyaları arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaşma desteği sağlar. Herkese merhaba ben Esra bugün sizlere picsArtda en kolay şekilde duvar kağıdı yapmayı göstericem bu şekilde sizde kendi tasarım duvar kağıtlarınızı yapabil.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp birçok kişiselleştirme seçeneği sunmaktadır. Bunlar kağıdın türüne ve uygulama yapacağın yüzeyin özelliklerine göre değişiklik gösterecektir. Whatsapp kişiye özel duvar kağıdı yapmak için.

Sohbetlerdeki duvar kağıdını WhatsApp Diğer seçenekler Ayarlar Sohbetler Duvar kağıdı na giderek değiştirebilirsiniz. Duvar kağıtlarını istediğiniz tercihi yaptıktan sonra yeni tercihlerinizi değiştirebileceğiniz gibi varsayılana döndürmekte oldukça kolaydırÖrneğin düz renk seçmek istersek duvar kağıdı seçimlerinden düz. Whatsappın sohbet ekranındaki arka planını dileğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Eğer gerçek bir doğa aşığı iseniz sohbet ekranına bu büyüledim duvar kağıdı ekleyebilir. Ancak duvar kağıdı yapıştırma işlemi için bazı püf noktalara dikkat etmelisin. Eğer WhatsApptaki duvar kağıtlarını varsayılan duvar kağıdı da dahil olmak üzere tamamen kaldırmak istiyorsanız Duvar kağıdı yok seçeneğini seçebilirsiniz.

WhatsAppın son güncellemesinde kullanıcılar için sunduğu yeni özellik tüm WhatsApp kullanıcıları tarafından uzun zamandır da beklenen tek kişiye özel duvar kağıdı imkanı oldu. Whatsapp kendi bünyesinde kullanabileceğiniz birçok hazır duvar kağıdı ve düz renk duvar kağıdı seçeneği sunmaktadır. WhatsApp uygulamasını indirmek için.

Denizi plajı güzel renk tonlarında bir tekne görünür. Duvar Kağıdı Kütüphanesi tasarımlar kullanıma sunulmadan önce yüklemeniz gereken bir eklentidir.


Whatsapp Duvar Kagidi Degistirme Nasil Yapilir Tamindir


Whatsapp Da Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Whatsapp Ta Kisiye Ozel Duvar Kagidi Ayarlama Yeni Ozellik Youtube


Whatsapp Kisiye Ozel Duvar Kagidi Nasil Ayarlanir Teknoloji Dolabi


Whatsapp Ozel Duvar Kagidi Ozelligini Sonunda Yayinladi Teknoloji Haberleri


Whatsapp Arka Plani Duvar Kagidi Nasil Degistirilir Teknoajan Com Teknoloji Haber


Whatsapp Duvar Kagidi Degistirme Nasil Yapilir Tamindir


Whatsapp Arka Plani Duvar Kagidi Nasil Degistirilir Teknoajan Com Teknoloji Haber


Whatsapp Duvar Kagidi Degistirme Nasil Yapilir Tamindir


Whatsapp Sohbete Ozel Duvar Kagidi Ozelligini Yayinlandi Peki Bu Ozellik Nasil Ayarlanir Btnet Com Tr


Whatsapp Da Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Whatsapp Da Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Whatsapp Sohbet Arka Plani Nasil Degistirilir Ios Youtube


Whatsapp Duvar Kagidi Degistirme Nasil Yapilir Tamindir


Whatsapp Duvar Kagidi Degistirme Nasil Yapilir Tamindir


Whatsapp Ta Sohbet Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Whatsapp Da Duvar Kagidi Nasil Degistirilir


Whatsapp Kisiye Ozel Duvar Kagidi Nasil Ayarlanir Teknoloji Dolabi


Whatsapp Ta Sohbet Arka Plani Nasil Degistirilir Eniyiandroid Com


Posting Komentar untuk "Whatsappta Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır"