Iphone Hareketli Duvar Kağıdı Uygulaması

Live duvar kâğıdı veya Live Photo seçmek için iPhone 6s ya da sonraki bir modele sahip olmanız gerekir. Blurred uygulaması aslında tam olarak bir hazır duvar kağıdı uygulaması değil.


Android Icin Kalp Hareketli Duvar Kagidi Apk Yi Indir

Ancak hepsi zaman ayırmaya ve dikkatinize değmez.

Iphone hareketli duvar kağıdı uygulaması. 03Kas2020 - Pinterestte Chihiro adlı kullanıcının hareketli duvar kağıtları panosunu inceleyin. Canlı Duvar Kağıtları. Duvar kağıtları da kusursuz bir itiraz vermek iOS 10 için optimize edilmiştir.

Size en iyi iPhone duvar kağıdı uygulamalarının listesini paylaşmadan önce App Storeda yüzlerce iOS duvar kağıdı uygulaması 2019 olduğunu unutmayın. Kertas Dinding Hidup iPhone Hareketli Duvar Kağıdı Percuma Terbaik Bulan Ini Untuk Telefon Bimbit - Muat turun untuk Apple iPhone 6 iPhone 7 iPhone 8. The Last of Us Part II - Salgın Günü 2018 iPhone 8 Plus.

Duvar kâğıdınızdan memnunsanız Uygula öğesini seçerek işlemi tamamlamış olursunuz. Wallinin ücretsiz başlangıç indirmesine eşlik eden iPhone ve iPad için çok sayıda duvar kağıdı uygulaması var. Hareketli Duvar Kağıtları uygulaması bir yandan ücretsiz olurken bir yandan da güzel hareketli arkaplanlar sunabilen nadir uygulamalardan bir tanesi.

Bugün itibarıyla uygulama yalnızca iPhone 6s 6s Plus ve iPhone 0707 Plus gibi seçici cihazlar için kullanılabilir. Today we add another set of images to that collection with these macOS Safari wallpaper downloads. Bu tür arka planlar.

Bunun yanı sıra basit bir Google görsel araması bile istediğiniz. IPhoneda hazır resimler arasından hareketli duvar kağıtları yapmak için. Milyonlarca GIF arasından dilediğiniz GIFi Live Photosa dönüştürerek iPhoneunuza indirebilir ve bunları Live duvar kağıdı olarak Kilit Ekranınızda deneyebilirsiniz.

Wallpaper bulabileceğiniz onlarca duvar kağıdı uygulaması bulunmaktadır. İOSun her yeni sürümü bize bazıları şirketin her yıl piyasaya sürdüğü yeni modellere özel yeni duvar kağıtları sunuyor. En İyi 10 Duvar Kağıdı Uygulaması Android iPhone Webtalist 22 Şubat 2020 iPhone iPad ve Android akıllı telefonunuz için harika duvar kağıtları ve arka plan bulmak o kadar zor değil.

MacOS Safari wallpapers optimized for iPhone iPad desktop. Bunlardan bir tanesi ve en bilineni de duvar kağıtları. İspanyolca ve 16 daha fazlası.

Telefonunuzu Bambaşka Bir Hale Getirecek 5 Süper Duvar Kağıdı Uygulaması. Sınırsız Duvar Kağıdı Üretmek için En İyi 10 iPhone Uygulaması. IPhone iPad ve Android akıllı telefonunuz için harika duvar kağıtları ve arka plan bulmak o kadar zor değil.

This Months Top Rated Free Hareketli Duvar Kağıdı iPhone Live Wallpapers For Mobile Phones - Download for Apple iPhone 6 iPhone 7 iPhone 8 iPhoneX and iPad with PHONEKY app for iOS. Kullanıcıların canlı duvar prim uygulaması için ödemeniz gereken süre duvar kağıtları hareketli için temel bir uygulama serbestçe kullanılabilir. İPhone için en iyi 8 duvar kağıdı uygulaması.

Diğer duvar kağıdı uygulamalarından onu ayıran en önemli nokta herhangi bir fotoğraf üzerinde bulanıklaştırma ve desen ekleme operasyonlarına izin vererek tabiri caizse daha elit görünen arkaplan resimleri elde etmenizi sağlayabilmesi. IOS 10 veya üstü. 1 Ayarlar Duvar kağıdı Yeni Bir Duvar Kağıdı Seçmeye dokunun.

Duvar kağıtları duvar galaxy wallpaper hakkında daha fazla fikir görün. Bulabileceğimiz duvar kağıtları arasında dinamik sabit ve canlı ekran şarj hareketine basıldığında fon sağlar. İnternette akıllı telefonlar için tasarlanmış birçok duvar kağıdı bulunuyor.

Hareketli Hareketsiz Live görüntülerden veya kendi fotoğraflarınızdan birini seçin. ZEDGE - We Make Phones Personal. One of the most popular collections on our curated iDownloadBlog Wallpapers of the Week gallery is the official Apple section.

IPhone Duvar Kağıdı Uygulamaları. The ZEDGE app feature free easy to download beautiful wallpapers and icons to personalize your home screen or lock screen. Saptanmış duvar kâğıtları her yeni iOS güncellemesiyle birlikte değişir.

Bununla birlikte paket başına 199 ABD doları uygulama içi satın alma yoluyla erişebileceğiniz uzmanlardan daha fazla duvar kağıdı ürün yelpazesi vardır. İPhone 11de hareketli duvar kağıdı fotoğraflarına sahip olma işlevi bu tür. Hareketli Duvar Kağıdı Живий Шпалери iPhone - Завантажте для Apple iPhone 6 iPhone 7 iPhone 8 iPhoneX та iPad за допомогою програми PHONEKY для iOS.

Uygulama içi satın alma işlemleri. The Last of Us Part II - Salgın Günü 2018 Samsung Galaxy S9. Jim Gresham August 1 2021.

Akıllı telefonlarımızı kişiselleştirebileceğimiz birçok yol bulunuyor. Wallpapers designed specifically to fit your iPhone for either your home or lock screen Icon sets to change up the look of your iPhone. Sahip olduğu hareketli resim galerisi sayesinde hem telefonunuz hem de tabletiniz için en güzel arkaplan resimlerini bulabilirsiniz.

İndirebileceğiniz ücretsiz duvar kâğıtlar. GIFHYda GIF ararken iPhoneunuzun ekran boyutunu veya ekran en-boy oranını dikkate almalısınız. 2 Burada Hangi duvar kağıdını istediğinize bağlı olarak Dinamik veya Canlı öğesine dokunun ve Tam ekran önizleme görmek için birine dokunun.


Fireplace Panosundaki Pin


279 Hareketli Duvar Kagidi Iphone Canli Duvar Kagidi Phoneky Ios Uygulamasindan Indirin


Bir Live Photo Yu Duvar Kagidi Yapin Iphone Perspektif Ios


Pc Icin En Guzel Hareketli Duvar Kagitlari Live Wallpaper For Pc Wallpaper Pc Live Fish Wallpaper


Benim Canli Duvar Kagitlari App Store Da


Wallpaper Engine Duvar Kagitlari Duvar Duvar Kagitlari Dijital Boyama


Wallpaper 4k Phone Gaming Gallery 4k Logo Tasarimi Duvar Kagidi Ilham Verici


Xiaomi Hareketli Duvar Kagidi Cep Hastanesi Duvar Duvar Kagidi


Matrix Gifs Renkli Duvar Duvar Egitim Gifler


Selma Fyz Adli Kullanicinin Tekstura Panosundaki Pin Telefon Duvar Kagitlari Cerceve Duvar Kagidi


Hareketli Duvar Kagitlari Apk Indir Android Indirson Duvar Duvar Kagitlari Uygulamalar


Android Icin Neon Yagmur Hareketli Duvar Kagidi Apk Yi Indir


281 Hareketli Duvar Kagidi Iphone Canli Duvar Kagidi Phoneky Ios Uygulamasindan Indirin


Google Pixel Moving Wallpaper Manzara Duvar Kagitlari Duvar


Discover The Unique Collection Of Interactive And Incredible Backgrounds Caref Backgrounds Caref Co Alaca Atlar Elma Duvar Kagidi Hareketli Grafikler


Android Icin Sihirli Kalpler Hareketli Duvar Kagidi Apk Yi Indir


Iphone Kilit Ekrani Icin Bir Gif I Live Duvar Kagidi Olarak Kullanma Sihirli Elma


Android Icin Hareket Hareketli Duvar Kagidi Apk Yi Indir


Iphone Istedigin Videoyu Hareketli Duvar Kagidi Yap Youtube


Posting Komentar untuk "Iphone Hareketli Duvar Kağıdı Uygulaması"